Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kwartsglas

Kwartsglas wordt voornamelijk gebruikt in de industriële sector. Jaap de Graaf Glasblazerij is een toeleverancier die u graag van dienst is als u dit glas nodig heeft. Naast glaswerk voor de industriële sector maken wij ook glas voor andere branches. Voorbeelden hiervan zijn de chemische, farmaceutische en biotechnische sector. Iedere sector heeft zijn eigen toepassingen en eisen op het gebied van glaswerk. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor elke klant het juiste glaswerk te vervaardigen. Voor onderdelen van kwartsglas moet u bij Jaap de Graaf Glasblazerij zijn.

Onderdelen van kwartsglas: bijzonder sterk en zet weinig uit

Als glasblazerij zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van technisch glaswerk en componenten in verschillende glassoorten. Kwartsglas is bijzonder sterk en zet weinig uit, zodat het grote temperatuurverschillen kan doorstaan. Door middel van de nieuwste apparatuur en de modernste technieken kunnen wij voor u onderdelen van kwartsglas maken. Heeft u een op maat gemaakt product nodig? Dat is geen probleem voor onze deskundige medewerkers. Vertel ons waar u naar op zoek bent en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van kwartsglas allemaal voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over onze andere producten? Neem dan contact op met Jaap de Graaf Glasblazerij door even te bellen naar +31(0)40-2844011.

Bekijk ook:

✓ Technisch glaswerk
✓ Diverse glassoorten
✓ Ruim 40 jaar ervaring

Bel nu: +31 040 284 40 11

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Glasblazerij Jaap de Graaf B.V.

  Molenkamp 2 - 4
  5674 TJ Nuenen
  T: +31 040 - 28 440 11
  E: info@glasblazerij.nl