Glasblazerij

Heeft u glaswerk nodig van hoogwaardige kwaliteit en bent u op zoek naar een glasblazerij die u daarbij kan helpen? Dan moet u bij Jaap de Graaf Glasblazerij zijn. Omdat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn in de glasbewerkingssector, weten wij exact hoe we voor iedere sector het meest geschikte glaswerk kunnen ontwikkelen en vervaardigen. Glaswerk moet in iedere branche immers aan andere eisen voldoen. Bedrijven uit onder andere de farmaceutische industrie, de biotechnologie en de chemische industrie kunnen bij onze glasblazerij terecht.

Glasblazerij gespecialiseerd in het machinaal en thermisch bewerken van glas

Als u op zoek bent naar glaswerk met een bepaalde transparantie, chemische resistentie, zuiverheid of oppervlaktestructuur, zijn onze vakkundige medewerkers u graag van dienst. Als glasblazerij zijn wij onder meer gespecialiseerd in:

  • Het machinaal bewerken van minuscule, kleine en grote afmetingen glas;
  • Het thermisch bewerken van alle soorten glas. Voorbeelden hiervan zijn borosilicaat, kwarts en sodaglas;
  • Het thermisch kalibreren, polijsten, deformeren en vacuüm vormen van glas.

Voor het bewerken van het glas maken wij gebruik van de meest nieuwe apparatuur en de modernste technieken. Zodoende bent u bij Jaap de Graaf Glasblazerij verzekerd van kwaliteit.

Breed scala aan mogelijkheden

Heeft u nog vragen over het brede scala aan mogelijkheden van onze glasblazerij? Of wilt u Jaap de Graaf Glasblazerij inschakelen? Neem dan via +31(0)40-2844011 telefonisch contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

✓ Technisch glaswerk
✓ Diverse glassoorten
✓ Ruim 40 jaar ervaring

Bel nu: +31 040 284 40 11

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

Glasblazerij Jaap de Graaf B.V.

Molenkamp 2 - 4
5674 TJ Nuenen
T: +31 040 - 28 440 11
E: info@glasblazerij.nl