Borosilicaat glas

Borosilicaat glas wordt met name gebruikt in laboratoria. Jaap de Graaf Glasblazerij is u als gespecialiseerde toeleverancier graag van dienst als u dit glas wilt aanschaffen. Naast glaswerk voor laboratoria, kunt u bij ons ook terecht voor glasonderdelen voor andere sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de halfgeleider industrie, de lichtindustrie en de waterzuiveringsindustrie. Elke branche heeft zijn eigen eisen en wensen op het gebied van glaswerk. Jaap de Graaf Glasblazerij heeft alle kennis en kunde in huis om voor iedere klant het ideale glaswerk te maken. Voor borosilicaat glas bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Borosilicaat glas: hittebestendig en duurzaam

Jaap de Graaf Glasblazerij heeft al ruim 40 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van technisch glaswerk en componenten in verscheidene glassoorten. Glas dat gemaakt is van borosilicaat is zeer hittebestendig en heeft een lange levensduur. Wij kunnen met behulp van de modernste apparatuur en de nieuwe technieken onderdelen van borosilicaat glas voor u vervaardigen. Zoekt u een op maat gemaakt product? Geef bij onze deskundige medewerkers aan wat u precies nodig heeft en dan zorgen zij dat u in korte tijd over uw glaswerk kunt beschikken.

Neem telefonisch contact op

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van borosilicaat glas? Of bent u benieuwd wat Jaap de Graaf Glasblazerij allemaal voor u kan betekenen? Neem dan via +31(0)40-2844011 telefonisch contact op met ons.

✓ Technisch glaswerk
✓ Diverse glassoorten
✓ Ruim 40 jaar ervaring

Bel nu: +31 040 284 40 11

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]

Glasblazerij Jaap de Graaf B.V.

Molenkamp 2 - 4
5674 TJ Nuenen
T: +31 040 - 28 440 11
E: info@glasblazerij.nl